Uncategorised

Hierbij de teamindeling jeugdteams voor seizoen 2019-2020 voor JO17 en JO19
De invulling van de trainers en leiders wordt zo snel mogelijk bekend gemEventuele reacties kunnen gestuurd worden via emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij nemen dan contact op.

De Jeugdcommissie

 

JO17-1
JO17-2
1  Tom Zwering 1 Siem Mussie
2 Jort de Vries 2 Lars Niemeijer
3 Dajo de Jonge  3 Quinten Aukes
4 Tom van Hemmen 4 Robin Dost
5 Dario Salvaggio 5 Arjan Beuker 
6 Wassim Akodad 6 Marlon van Oosten
7 Ralph Drenth 7 Mike Kruimink
8 Niek de Jong 8 Mike Pleijendal
9 Ruben Timmerman 9 Renger van Jaarsveld
10 Yme Koppelman 10 Wessel Koop
11 Mathijs Dijkhuis 11 Luuk Dijkstra
12 Koen Veltman 12 Enitan de Graaf
13 Martijn Grimme 13  
14 Roemer vd Akker 14  
       
JO19-1 
1 Bas Bentem    
2 Mathijs Wollerich    
3 Jari Scholtens    
4 Robin van Hemmen    
5 Arend Kloosterhuis    
6 Donny Veldwiesch    
7 Niels Kruimink    
8 Erwin Grimme    
9 Yermo Nieuwold    
10 Danian Emmens    
11 Jan Mulder    
12 Jeroen Tilman    
13 Milan Greving    
14 Reinder Nap    
15      
       

 

vv Harkstede: Van leden, voor leden en door leden!

Onze vereniging draait bijna volledig op de inzet van vrijwilligers, ze zijn onmisbaar.
vv Harkstede heeft altijd geprobeerd om leden op basis van vrijwilligheid aan te spreken, maar we komen toch structureel handen te kort in het vrijwilligerswerk en dat is een probleem. Vooral bij het uitvoeren van bardiensten, het meehelpen met activiteiten of het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.
Daarom hebben we als uitgangspunt genomen dat van ieder lid een bijdrage wordt verwacht in het uitvoeren van de verenigingstaken.

De vrijwilligersregeling vv Harkstede in het kort
We verwachting dat ieder lid/ouder/vrijwilliger niet vaker dan twee keer per jaar een verenigingsdienst in hoeft te vullen.
Vrijwilligerswerk is leuk om te doen en biedt leden meteen de mogelijkheid om kennis te maken met andere leden en vrijwilligers, of om met anderen een bardienst te draaien of een (jeugd)activiteit te organiseren. Als iedereen z´n steentje bijdraagt hoeft men niet bang te zijn dat er iedere keer een beroep op dezelfde personen wordt gedaan, want iedereen doet mee!
Ook op jeugdleden van 15 jaar en ouder zal (al dan niet aangepast) een beroep gedaan worden als het gaat om het uitvoeren van verenigingstaken. Bij jeugdleden t/m C-junioren (meisjes en jongens t/m 14 jr.) wordt op de inzet van de ouders gerekend.

Als bestuur willen we graag alle vrijwilligers zo goed mogelijk steunen om hun vrijwilligerswerk uit te kunnen voeren met bijvoorbeeld cursussen etc..

Hier is een overzicht van alle verschillende soorten verenigingsdiensten waarvoor men zich kan aanmelden. Eén verenigingsdienst staat voor de inzet van maximaal 4 uur of een dagdeel.

  • Kantine dienst - De kantine is geopend als er wedstrijden worden gespeeld en op de dinsdag/donderdagavond als er door de senioren of oudere jeugd wordt getraind.Kantinedienst omvat onder meer de bediening aan de bar
  • Schoonmaakploeg'- Wekelijks wordt op maandag-/vrijdag-ochtend het clubgebouw (kantine, toiletten en kleedkamers) schoongemaakt door een groep vrijwilligers in ploegendienst
  • Zaterdag-/Zondagdienst - Op wedstrijddagen is de bestuurskamer het domein van de wedstrijdcoördinator. De tegenstanders en scheidsrechters worden hier ontvangen, de (digitale) wedstrijdformulieren ingevuld en alle zaken geregeld die voor een goed verloop van de wedstrijden noodzakelijk zijn.
  • Accomodatie en beheer - Het organiseren/uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan clubgebouw en velden op het sportpark, maar bijvoorbeeld ook het op orde brengen van wedstrijdkleding, ballen en trainingsmaterialen.
  • Organisatie of ondersteuning van activiteiten - Enerzijds zijn activiteiten noodzakelijk vanwege team/verenigingsvorming anderzijds om de financiële middelen te vergroten. Het gaat om een  organisatiewerkzaamheden maar ook om werkzaamheden tijdens de activiteit zelf zoals opbouw, afbouw, begeleiding, schoonmaak, bardiensten..
  • Kaderlid - Bestuurs- of commissielid, (jeugd-) scheidsrechter, leider, trainer, grensrechter of verzorger

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwiilligers. Iedereen die onze club een warm hart toedraagt en een paar uurtjes per maand wil vrijmaken om mee te helpen is welkom!
Mocht je een dienst zien die bij je past, vul dan een formulier in of kijk op onze vacaturebank om je in te zetten als vrijwilliger!

Aanmelden als vrijwilliger:

De Coop gaat i.s.m. vv Harkstede, Doles en Argus een sportplaatjes verzamelboek maken! Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans onze vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden. We kunnen vanaf 4 mei bij de Coop plaatjes gaan sparen van onze plaatselijke sporthelden!

 

 

Hoofdsponsors

 

Webshop Sportmaat

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorgalerij

Van Harte Gefeliciteerd!

Ard Brons (47)
sling.gif

 

Rookverbod geldt voor
het hele sportpark!

 

 

 

Er zijn 117 gasten online