Stem voor LED verlichting bij de RABO Clubkas Campagne!

Leden van de Rabobank Stad en Midden Groningen kunnen tussen 8 t/m 22 februari onze club sponsoren.
Dit kan door te stemmen op de aanschaf van LED verlichting voor onze trainingvelden.

Controleer eerst of je lid van de Rabobank bent, want je bent niet automatisch lid.
Kijk bij  ‘je gegevens’ van Rabobank Internetbankieren, in de laatste tabel van ‘persoonlijke gegevens’
staat of je lid bent of niet.

Leden van Rabobank Stad en Midden Groningen ontvangen per post een unieke code waarmee je
kunt stemmen. Van 8 tot en met 22 februari stem je via onderstaande link op de verenigingen
en/of stichtingen die je een warm hart toedraagt. Ieder lid van Rabobank Stad en Midden Groningen
ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging/stichting mogen worden
uitgebracht. Er zijn dus aardig wat stemmen te verdelen!
Hoe meer stemmen, des te meer geld voor de vereniging of stichting.

Heb je een stemcode van de rabo ontvangen voor de Rabo Clubkas Campagne.
Stem op onze club en sponsor de aanschaf van LED verlichting op onze trainingsvelden.

(14-02-2018)

Voetbalkamp 2018 is van 1 t/m 3 juni!

We gaan dit jaar op kamp van vrijdag 1 juni t/m zondag 3 juni. Reserveer deze datum alvast in je agenda!
Het voetbalkamp organiseren we voor:
JO9-1 t/m JO9-4,
JO11-1 t/m JO11-3,
JO13-1, JO13-2, MO13-1,
JO15-1, JO15-2 en MO15-1.
De jeugd onder 15 gaat dit jaar ook mee gaat op kamp. De indeling en het programma is daarom anders dan afgelopen jaren.
Wat het programma is, dat wordt een verrassing!
Zeer binnenkort volgt meer informatie over het aanmelden voor het kamp.

We hopen dat jij ook meegaat, wij hebben er in ieder geval weer enorm veel zin in!

Voetbalkampcommissie:
Hendrik-Jan van Dasselaar
Efien Veenema
Kees de Jong
Linda de Vries
Casper en Linda Pleijendal
Yvonne Grimme

(14-02-2018)

Algemene Ledenvergadering 19-02-2018!

Het bestuur nodigt alle leden uit om deel te nemen aan de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.
De vergaderstukken zijn deze week voorafgaand aan de vergadering via onze website te lezen
en/of te downloaden.

De volgende documenten zijn te lezen:

(Linksonderaan de pagina staat een link om het pdf-bestand te downloaden.
Als er niets op de pagina staat, dan de pagina vernieuwen svp!)

De vergadering vindt plaats in de Voltreffer en begint om 20.00 uur.
Het Bestuur vv Harkstede

Harkstede JO13-1 en JO11-1 tijdens winsterstop!

Harkstede JO13-1 heeft deelgenomen aan het toernooi in het Soccer centre OstFriesland
te Rhauderfehn in Duitsland. Ze kwamen terug met beker (1e prijs)

Harkstede JO11-1 is 4e geworden in de zaalcompetitie met 5 overwinningen en 3 nederlagen.
Prima resultaat.

Van harte gefeliciteerd kanjers!

Onder 7 t/m 11 teams uitslagen nu ook via Wedstrijdzaken-app!

Alle Onder 7 t/m Onder 11 teams stappen op 1 februari 2018 over op het invoeren van de uitslagen
via de Wedstrijdzaken-app. Vanaf dan, kun je niet meer iinvoeren via Sportlink Club.

Deze aanpassing is een logisch gevolg van de invoering van het mobiel digitaal wedstrijdformulier (mDWF)
aan de start van dit seizoen. Nu veel teams de voordelen ervaren van het ‘mobiel’ verwerken van uitslagen
wordt dit mobiele gemak ook uitgebreid naar de lagere leeftijdscategorieën.

LED veldverlichting

We hebben begin januari 2018 een 2e subsidieaanvraag ingediend om de huidige veldverlichting te vervangen door LED verlichting. De uitslag hiervan wordt begin maart verwacht.
De 1e subsidie is begin 2017 toegekend. Samen met de 2e aangevraagde subsidie en een banklening
is het mogelijk de stap van LED veldverlichting te realiseren.
De volgende stap is om de huidige netwerkaansluiting aan stroomvoorziening van grootverbruik om te zetten in kleinverbruik. Voordeel hiervan is dat we via onze zonnepanelen de kosten van de LED verlichting in ca 6 jaar kunnen terugverdienen.

Voor vragen over dit project kun je contact opnemen met:
Albert Koers of Herman Schoenmaker.

(20-01-2018)

Update:Zaaltraining jeugd jan/febr Borgstee

Hieronder staat het trainings-schema voor de zaal in de Borgstee voor JO7, JO9, JO11 en MO13.
De zaaltrainingen in de Borgstee zijn van maandag 8 januari t/m 23 februari.

De veldtrainingen starten weer vanaf maandag 26 februari 2018, volgens bestaand veldtrainingsrooster.

Team Trainer Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

JO9-1,2,3,4 veld 1, 2 en 3 16:30-17:30

JO11-1 veld 2   16:30-17:30

JO7 veld 1     16:30 - 17:30

JO11-2 veld 3       16:30-17:30
JO11-3 veld 3        17:30 - 18:30
MO13 veld 3        19:00 - 20:00

Vrijwilligers Gezocht Wervingsactie!

Doe jij al iets voor onze club?

Wil je misschien eens een wedstrijd fluiten, grensrechter zijn, oud papier ophalen of
helpen schoonmaken? Neem dan contact met ons op!

We zoeken vrijwilligers voor:

end faq

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Van Harte Gefeliciteerd!

Geen leden Jarig!