Harkstede JO10-1 en Harkstede 2 bekeren door!

Harkstede JO10-1 wint met 6-5 van van SJS 10-1
Harkstede 2 bekert door na strafschoppen!
Na een gelijkspel van 5 - 5 tegen SVMH 2, moesten er strafschoppen genomen worden.
Harkstede 2 won deze met 4 - 5!

Gefeliciteerd toppers!!

Team van de week is: Harkstede JO9-3!

Deze week is JO9-3 het team van de week.
JO9-3 is misschien wel het leukste team van de vereniging en bestaat uit: Lynn, Aaron, Floris, Sven, Inez, Cherlène, Joost en Raymond. Een deel van het team is halverwege vorig jaar gestart met voetbal en er zijn dit seizoen een aantal nieuwe spelers bij het team gekomen.
De seizoenstart is nog een beetje hobbelig. Iedereen moet nog aan elkaar wennen en een aantal zitten nog maar net op voetbal en missen dus de ervaring die anderen al wel hebben.

Afgelopen zaterdag moest er in Harkstede tegen HFC uit Hoogkerk gespeeld worden. Na de warming up was het tijd om te starten met de wedstrijd. Omdat Lynn nu ook bij het team is gekomen hadden we 2 wissels.
De eerste helft ging gelijk op totdat HFC een overtreding maakte in de buurt van hun eigen doel. Floris eiste de vrije trap op en schoot deze met een mooie lob over de keeper in het doel van HFC. Na dit doelpunt golfde het spel op en neer en kregen beide team kansen om te scoren. Joost hield HFC een paar keer van het scoren af, maar moest helaas ook tweemaal de bal uit zijn eigen doel halen. Gelukkig wist Sven hierna ook snel het doel van HFC te vinden en leken we met 2-2 de rust in te gaan. HFC zette echter nog één keer aan en wist daarbij ook te scoren. Met 2-3 werd er ranja gedronken.

Tijdens de rust werden er nog een paar tactische en technische tips gegeven en vol goede moed werd er aan de tweede helft begonnen. Bij HFC leek de ranja echter beter zijn werk te hebben gedaan, want HFC wist als eerste na de rust te scoren. Gelukkig wist Aaron al snel de aansluitingstreffer te scoren en was het verschil nog maar 1 doelpunt. Het spel bleef heen en weer golven met kansen voor beide teams. HFC wist weer te scoren, ondanks de fraaie duik van Floris (die in de tweede helft in het doel was gekomen in plaats van Joost). Aaron wist hierna weer te scoren en dit herhaalde zich nog een keer. De tussenstand was nu dus 4-6 in het voordeel van HFC. De ruggen werden door alle spelers van Harkstede gerecht en de mouwen werden opgestroopt. Met 2 frisse wissels wilden we toch in ieder geval een punt pakken. Er werden voldoende kansen gecreëerd voordat Aaron weer de bal achter de keeper van HFC te prikken. Nu was het verschil nog maar 1 doelpunt en er was nog tijd om deze te maken. De laatste krachten werden aangesproken en HFC werd weer teruggedrongen op eigen helft. Na een goede pass kreeg Inez de bal en stond vrij voor de keeper. Met een bekeken schuiver in de lange hoek werd de stand gelijk getrokken. Hierna werd nog geprobeerd om de winst binnen te harken, maar helaas is dit niet gelukt en werd de eindstand dus 6-6.

Zoals altijd werden ook na de wedstrijd nog de strafschoppen genomen en ook hier was het weer een gelijkspel. Beide keepers wisten 2 maal een strafschop te stoppen.
Volgende week is er geen wedstrijd, zodat we de week erop met dubbele energie kunnen spelen.

Namens JO9-3, Ard

(16-10-2018)

Nieuwe teamfoto's 2018-2019!

De prachtige teamfoto's komen binnenstromen,
de nieuwste: Harkstede 2

Harkstede JO12-1 en de 4 Mijl!

Zondag 14 oktober 2018 hebben JO12-1 en gasten (ex-teamlid Thomas de Vries, zus Marit van Dasselaar en 4mijl-coach Jessica Siegers) meegelopen met de Jeugdloop van de 4Mijl van Groningen. Om 14:05 werd gestart in Vak 7; een ervaring op zichzelf.
En binnen 40 minuten waren de boys over de finish!!
Marit en coach Jessica sloten ook enthousiast de rij. Diepe buiging voor allen, Toppers zijn jullie!! Super gedaan allemaal en wat een sfeer onderweg. Met veel muziek, een lint van juichende mensen en natuurlijk verspreid over de route de trotse ouders.

Na afloop smaakte een shake of ijs van de Mc natuurlijk heerlijk!
Top gedaan. van Hilde Prummel

(16-10-2018)

Vrienden van vv Harkstede - Club van 50€

Je kunt voor €50,- voor een jaar lid worden, dan komt je naam op het bord te staan,
die in de kantine hangt. Aanmelden kan bij Menno Bentem via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hiervan kunnen we leuke dingen faciliteren voor alle leden.

(9-10-2018)

Sponsornieuws tenuesponsoren!

Sinds het nieuwe sponsorplan van start is gegaan, loopt het aardig storm wat
tenue-sponsoren betreft. Vorige week is het 1e elftal in het nieuw gestoken:

• Tenue van de Hoofdsponsoren: 100% Voetbal (Hans Maatman) en 2JOIN (Arnoud van Nispen)
    Bedankt Hans Maatman en Arnoud van Nispen!
  • Sweatshirt van: Jeemz Domotica (Paul Boekweg) en MFT de Woldstreek (Theresia Menninga)
    Bedankt Paul Boekweg en Theresia Menninga!

Er is een nieuw hoofdsponsorcontract voor 3 jaar getekend door Hans Maatman
(100%Voetbal) en voorzitter Herman Schoenmakers (zie foto).

Er zijn meer bestellingen gedaan voor de tenue's van JO12, MO15, MO17.
Als de shirts klaar zijn voor de presentatie worden de sponsoren bekend gemaakt.

Alle sponsoren krijgen waar voor hun geld, ze krijgen, tijdens de winterstop, een uitnodiging
voor een avondvullend programma. En als blijk van waardering krijgen ze voor de paasdagen
een leuke attentie.

Op naar een prachtig seizoen waarin we elkaar ondersteunen.
Interesse om sponsor te worden?

(2-10-2018)

Wervingsactie: Vrijwilligers Gezocht!

Doe jij al iets voor onze club?

Wil je misschien eens een wedstrijd fluiten, grensrechter zijn, oud papier ophalen of
helpen schoonmaken? Neem dan contact met ons op!

We zoeken vrijwilligers voor:

end faq

volgende wedstrijd:

28-10-2018 14:00

Haren - Harkstede

Webshop Sportmaat

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Van Harte Gefeliciteerd!

Geen leden Jarig!