Clubinformatie

Wil je lid worden van de vv Harkstede?  Je bent van harte welkom!

Lid worden van de onze voetbalvereniging betekent dat je automatisch ook lid wordt van de KNVB.
Alleen dan mag aan onze voetbalactiviteiten worden meegedaan, dat geldt niet alleen voor de spelers maar ook  voor leider, trainer/coach, scheidsrechter, grensrechter enz.

We onderscheiden de volgende categorieën:

• Spelend lid, traint en doet mee aan wedstrijdvoetbal
  • Recreatief lid, traint wel, maar doet niet mee aan wedstrijdvoetbal.
  • Niet spelend lid, traint niet en doet ook niet mee aan wedstrijdvoetbal.
  • Kaderlid, vervult een functie binnen de verenging zoals leider, (assistent)scheidsrechter en bestuurslid.

Contributie per kwartaal (automatische incasso) per 2020:

Type lidmaatschap
Leeftijden
Per Kwartaal
Spelend lid onder 5 jaar € 15,49
  onder 7 jaar € 28,30
  onder 8 en 9 jaar € 28,70
  onder 10 en 11 jaar € 30,10
  onder 12 en 13 jaar € 32,16
  onder 15 jaar € 34,44
  onder 17 jaar € 35,63
  onder 19 jaar € 39,20
  Senioren € 51,00

Recreatief
alleen trainend
Senioren € 17,10

Niet spelend   €   8,87

Dit zijn de bedragen bij automatische incasso/periodieke overschrijving. Wanneer de betaliing niet per automatische incasso plaats vindt wordt een toeslag van € 2,50 per betaling berekend.

Opzeggen van het Lidmaatschap
In principe ga je het lidmaatschap voor onbepaalde tijd wordt aan. Vaste eind- en opzegdatum van het lidmaatschap is 30 juni van elk jaar (einde van het voetbalseizoen). Bij hoge uitzondering kan in de loop van het voetbalseizoen per 1e van het volgende kwartaal schriftelijk worden opgezegd. De contributieverplichting eindigt dan per 1e van het volgend kwartaal (1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober).

Een opzegging wordt geaccepteerd nadat het desbetreffende lid aan al haar/zijn financiële verplichtingen (zoals contributie en boete) en onderstaande voorwaarden heeft voldaan.

Het persoonlijk inleveren van verenigings-eigendommen zoals:
- In bruikleen gegeven kleding zoals  Clubshirt en etc.
- Tassen, ballen en waterzakken etc.
- Eventueel overige in bruikleen gegeven goederen.
- Waskosten
- Eventueel overige in bruikleen gegeven goederen
- Kosten uit de opgelegde Gele of Rode kaarten worden in de contributienota vermeld.

Wijzigen van Persoonsgegevens
Het wijzigen van persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld adres, telefoon en email-adres, graag zsm doorgeven! Het is belangrijk dat deze gegevens up to date zijn, zodat alle leden goed geinformeerd worden over team- en vereningszaken.
De wijzigingen kunnen ingevuld worden op het Wijzigingsformulier, dit formulier word automatisch gestuurd naar de Ledenadministratie.

Overige zaken, die belangrijk zijn bij het Lidmaatschap:

Lid worden via Aanmeldformulier:
Lees voordat je het aanmeldformulier invult, deze privacy verklaring aandachtig.
Als je lid wordt zul je ook toestemming moeten geven voor deze voorwaarden.
Je kunt lid worden van vv Harkstede door het aanmeldingsformulier in te vullen,
klik op onderstaande button:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de secretaris:

Dhr. A. Koers
tel: 050-4042803
email: via dit contactformulier..

De digitale spelerspas is verplicht voor ieder lid van de KNVB van 11 jaar en ouder die wenst deel te nemen aan beker- en competitiewedstrijden in het amateurvoetbal. De digitale spelerspas is onderdeel van de wedstrijdzaken app.
Zodra een speler op het wedstrijdformulier (ook via de wedstrijdzaken app) is gezet, wordt de digitale pas zichtbaar voor de scheidsrechter. Kan een speler niet op het wedstrijdformulier geplaatst worden, dan mag deze persoon niet deelnemen aan de betreffende wedstrijd.

Voetbalvereniging Harkstede heeft gekozen voor een uniforme kledinglijn (Masita-Lyon)
voor alle jeugd- en seniorenspelers. De vereniging heeft een kledingcontract afgesloten met
Masita en de dealer is Sportmaat te Groningen.
Als lid profiteer je ook van dit contract, Sportmaat geeft ledenkorting op de adviesprijs
van hun producten.

De clubkleuren van het wedstrijdtenue zijn:
- groen/wit shirt
- zwarte broek
- groene kousen met aan de bovenkant 3 witte ringen

Dit geldt voor alle kleding die in teamverband wordt gedragen en waarbij het team zich als
vv Harkstede presenteert. Elk team speelt in een shirt dat eigendom van de vereniging is.
De teamtas bestaat uit shirts en de andere teamspullen (zoals EHBO-doos, watertas, aanvoerders-
band, bidons, etc). Voor de JO7 t/m JO 11 zijn ook keepershandschoenen onderdeel van de teamtas.
Keepers van alle 11-tallen moeten zelf keepershandschoenen kopen. De club geeft maximaal € 30,-
per seizoen als vergoeding aan jeugdkeepers en € 40,- aan senioren.
De vergoeding wordt na inlevering van de aankoopbon bij de kledingcoördinator betaald.

Trainingskleding moet men ook zelf aanschaffen, iedereen is vrij om dat te dragen wat hij/zij leuk
en prettig vindt.

Voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn verplicht!

Vanaf april 2017 zijn alle jeugdspelers verantwoordelijk voor hun eigen wedstrijdkleding (broekje/kousen). Ze moeten zelf nieuwe broekjes en kousen aanschaffen en deze in eigen sporttas meenemen naar elke wedstrijd.
De kosten van de kousen bedragen € 7,20 en voor broekje € 10,80, dit geldt ook voor keeperskleding.

Bestellen van wedstrijdkleding (broekje en kousen) kan via:

• Bestelformulier via de website Klik Hier voor het bestelformulier...
  • Bestelformulier verkrijgbaar in de kantine
  • Via webshop van kledingleverancier Sportmaat www.sportmaat.nl  bij Club Shops

Albert Koers is het aanspreekpunt voor de aanschaf van kleding en spelmateriaal.

Help mee aan de goede uitstraling van onze club en bestel de juiste kleding!

Webshop Sportmaat

Sponsorgalerij