Clubinformatie

De digitale spelerspas is verplicht voor ieder lid van de KNVB van 11 jaar en ouder die wenst deel te nemen aan beker- en competitiewedstrijden in het amateurvoetbal. De digitale spelerspas is onderdeel van de wedstrijdzaken app.
Zodra een speler op het wedstrijdformulier (ook via de wedstrijdzaken app) is gezet, wordt de digitale pas zichtbaar voor de scheidsrechter. Kan een speler niet op het wedstrijdformulier geplaatst worden, dan mag deze persoon niet deelnemen aan de betreffende wedstrijd.

Voetbalvereniging Harkstede heeft gekozen voor een uniforme kledinglijn (Masita-Lyon)
voor alle jeugd- en seniorenspelers. De vereniging heeft een kledingcontract afgesloten met
Masita en de dealer is Sportmaat te Groningen.
Als lid profiteer je ook van dit contract, Sportmaat geeft ledenkorting op de adviesprijs
van hun producten.

De clubkleuren van het wedstrijdtenue zijn:
- groen/wit shirt
- zwarte broek
- groene kousen met aan de bovenkant 3 witte ringen

Dit geldt voor alle kleding die in teamverband wordt gedragen en waarbij het team zich als
vv Harkstede presenteert. Elk team speelt in een shirt dat eigendom van de vereniging is.
De teamtas bestaat uit shirts en de andere teamspullen (zoals EHBO-doos, watertas, aanvoerders-
band, bidons, etc). Voor de JO7 t/m JO 11 zijn ook keepershandschoenen onderdeel van de teamtas.
Keepers van alle 11-tallen moeten zelf keepershandschoenen kopen. De club geeft maximaal € 30,-
per seizoen als vergoeding aan jeugdkeepers en € 40,- aan senioren.
De vergoeding wordt na inlevering van de aankoopbon bij de kledingcoördinator betaald.

Trainingskleding moet men ook zelf aanschaffen, iedereen is vrij om dat te dragen wat hij/zij leuk
en prettig vindt.

Voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn verplicht!

Vanaf april 2017 zijn alle jeugdspelers verantwoordelijk voor hun eigen wedstrijdkleding (broekje/kousen). Ze moeten zelf nieuwe broekjes en kousen aanschaffen en deze in eigen sporttas meenemen naar elke wedstrijd.
De kosten van de kousen bedragen € 7,20 en voor broekje € 10,80, dit geldt ook voor keeperskleding.

Bestellen van wedstrijdkleding (broekje en kousen) kan via:

• Bestelformulier via de website Klik Hier voor het bestelformulier...
  • Bestelformulier verkrijgbaar in de kantine
  • Via webshop van kledingleverancier Sportmaat www.sportmaat.nl  bij Club Shops

Albert Koers is het aanspreekpunt voor de aanschaf van kleding en spelmateriaal.

Help mee aan de goede uitstraling van onze club en bestel de juiste kleding!

Webshop Sportmaat

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Van Harte Gefeliciteerd!

Geen leden Jarig!