Na de senioren en A-categorie jeugd (hogere klasse’s) voert de KNVB nu ook voor de B-categorie jeugd het digitaal wedstrijdformulier (DWF) in en komt de papieren versie te vervallen. Dat betekent concreet dat de leiders van de D1, D2, D3, MD, C1, C2, B1 en MB op korte termijn ook zullen moeten gaan werken met het digitale wedstrijdformulier.
Planning is volgens de KNVB als volgt:

Planning vervolg fasegewijze invoering Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) – Categorie B:

Fase     met ingang van     Categorie     Aantal elftallen
Fase 5.1     Zaterdag 29 maart 2014     D-pupillen * comp./ beker     + 7.300 elftallen
Fase 5.2     Zaterdag 12 april 2014     C-junioren * comp./ beker     + 5.800 elftallen
Fase 5.3     Zaterdag 19 april 2014     B-junioren * comp./ beker     + 4.000 elftallen

Omdat de invoering van het DWF al zo snel dichterbij komt, hebben we als vereniging voor jullie een instructieavond gepland:

Datum:                       Dinsdag 25 maart
Tijdstip:                      19.30 uur
Waar:                         kantine De Voltreffer, vv Harkstede
Voor wie:                   alle leiders/coaches/trainers/scheidsrechters die betrokken zijn bij de
                                     wedstrijden van de (M)D pupillen t/m (M)B-junioren

Albert Koers zal tekst en uitleg geven over het aanmaken van de bondsteams in Sportlink, het programma waarin het DWF te gebruiken is. Jullie zullen van hem ook een inlogcode krijgen voor Sportlink.
Michel de Boer zal vervolgens uitleggen hoe het DWF gebruikt wordt, aangezien hij al de nodige ervaring heeft met het DWF bij onze A1 die in de A-categorie uitkomt.

Mooie is verder dat de leiders van de (M)D-teams deze avond ter plekke het DWF van hun D-teams alvast kunnen voorbereiden voor die opvolgende speelronde van zaterdag 29 maart.

Voor meer informatie over het DWF verwijs ik graag naar de bijlage, vooral het DWF klikmodel is handig. Klik Hier het DWF klikmodel...

We rekenen op jullie komst en tot dan!

De jeugdcommissie vv Harkstede