Richtlijnen voor leden en bezoekers vv Harkstede!

We willen als Bestuur en Jeugdcommissie een veilige omgeving creëren voor iedereen die ons sportpark bezoekt. Daarom moeten we er met elkaar voor zorgen dat we ons houden aan de regels die de RIVM en de Gemeente ons voorhouden. 
Lees verder voor de belangrijkste maatregelen voor de vv Harkstede.
Let Op: We hebben voor de begeleiding van bezoekende clubs speciale richtlijnen!

 

Op en om het veld: Houd je aan de instructies en aangebrachte looplijnen voor op en om het veld, kantine en kleedkamers. Iedereen neemt zijn eigen bidon mee. Vermijd bij het sporten fysiek contact dat niet noodzakelijk is, zoals het vieren van een overwinningsmoment of bij een wissel.

Trainen vanaf 5 juni: Senioren mogen weer volledig trainen en onderlinge trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging. Dit allemaal zonder beperkingen in groepsgrootte en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden. Helaas mogen senioren nog geen wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.

Bij de trainingen worden de kinderen afgezet op de parkeerplaats en na afloop ook daar weer opgehaald of ze komen zelfstandig naar trainingen en wedstrijden komen.

Kleedkamers/douches: Vanaf 5 juni mogen de kleedkamers en douches gebruikt worden tijdens de jeugdwedstrijden!

Wedstrijdprogramma: Voor de jeugd start de Regiocup op 5 juni. De Senioren mogen nog geen wedstrijden spelen.

Begeleiding eigen teams bij uitwedstrijden: Bij vervoer in de auto moet iedereen boven 13 jaar een mondkapje dragen (behalve als iedereen uit hetzelfde gezin komt). Voor uitwedstrijden gelden benodigde vervoerders van kinderen t/m 17 jaar als begeleider en hebben in principe toegang tot het sportpark. Omdat we er niet vanuit mogen gaan dat bij andere clubs hetzelfde beleid geldt als bij vv Harkstede is het verstandig om je vooraf bij de betreffende club te laten informeren.(corona-link op app of website).

Begeleiding van bezoekende clubs:
Voor de bezoekende teams geldt dat, voor de onderbouw (t/m JO12) met 5 begeleiders (incl benodigde vervoerders) en bovenbouw (tm JO17) met 7 begeleiders (incl benodigde vervoerders) op ons sportterrein worden toegelaten.

Kantine: De kantine is gesloten bij trainingen en bij wedstrijden beperkt open.
De verkoop en gebruik van consumpties vindt zoveel mogelijk buiten plaats.  (beperkt assortiment)
Uiteraard overal 1,5 m afstand en de looplijnen aanhouden.

Terras: Op sportaccommodaties die alleen open zijn voor sporters en benodigde vrijwilligers mogen de buitenterrassen onder voorwaarden open voor degenen die op de accommodatie aanwezig mogen zijn.

 

Positief getest op Corona: Als dit het geval is bij iemand van onze vereniging dan gelden de richtlijnen van de overheid. De persoon blijft thuis (quarantaine) en volgt het advies van de GGD. Hier willen we melding van!

Bezoekers: Er is geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

Klik Hier voor meer vragen over Coronavirus en voetbal...


We begrijpen dat alle maatregelen die wij hebben genomen vervelend zijn en ten koste gaan van vrijheid en de sociale omgang binnen onze club. Als Bestuur en Jeugdcommissie willen wij iedereen er op wijzen dat ze vooral ook zijn genomen om iedereen gezond te houden en om het besmettingsgevaar zo klein mogelijk te houden.


Namens Bestuur en Jeugdcommissie:
Herman Schoenmaker en Harrie Venhuizen