Richtlijnen voor leden en bezoekers vv Harkstede!

Vanaf zaterdag 15 januari is het weer voor iedereen mogelijk om te trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden. Sport is van essentieel belang voor een gezonde samenleving. Ook in de strijd tegen corona waarbij sporten en bewegen aantoonbaar preventief werkt tegen een ernstig ziekteverloop bij besmetting én actief bijdraagt aan het voorkomen van mentale problematiek.
Lees verder voor de nieuwe regels.

Wat zijn de nieuwe regels?

Iedereen mag weer trainen en spelen van onderlinge wedstrijden,  zonder beperkingen in groepsgrootte of tijdstip.
Publiek is niet welkom.

Kantine: mag niet open, wel kan weer het consumptie-afhaalloket worden gehanteerd. Mensen van 13 jaar en ouder moeten daarbij wel een mondkapje dragen.

Kleedkamers mogen open, op vertoon van een coronatoegangsbewijs (CTB) door sporters van 18 jaar en ouder. Daarnaast dient in de kleedkamer een mondkapje te worden gedragen door sporters van 13 jaar en ouder.

Vervolg competitie
Voor het vervolg van de competitie wordt eerst  op het weekend van 29 en 30 januari ingezet. Dit betekent dat alle competitie- en bekerwedstrijden tot en met 28 januari vervallen*. Dinsdag 25 januari is er weer een nieuwe persconferentie met hopelijk verdergaande versoepelingen.

Verantwoordelijkheid
Als laatste willen we benadrukken dat het omikron virus, de heersende variant op dit moment, zeer besmettelijk is. Dit is ook te zien aan de vele besmettingen die dagelijks erbij komen. Houd je hierdoor goed aan de basisregels, ook als je gevaccineerd bent.
• Bij klachten blijf je thuis en doe je direct een test
• Houd 1,5 meter afstand
• Was vaak je handen
• Hoest en nies in je elleboog