Op en om het veld: Houd je aan de instructies en aangebrachte looplijnen voor op en om het veld, kantine en kleedkamers. Iedereen neemt zijn eigen bidon mee. Vermijd bij het sporten fysiek contact dat niet noodzakelijk is, zoals het vieren van een overwinningsmoment of bij een wissel.
Trainen: vanaf 3 maart mag jeugd t/m 26 jaar in teamverband buiten trainen.
Seniorenteams vanaf 27 jaar mogen alleen trainen in groepen van 2 personen en met onderling 1,5 meter afstand.

Kleedkamers: Bij de trainingen blijven de kleedkamers gesloten.

Wedstrijdprogramma: Alle wedstrijden zijn afgelast!

Kantine: De kantine is gesloten, ook bij trainingen. Er worden geen consumpties verkocht.

Positief getest op Corona: Als dit het geval is bij iemand van onze vereniging dan gelden de richtlijnen van de overheid. De persoon blijft thuis (quarantaine) en volgt het advies van de GGD. Hier willen we melding van!

Bezoekers: Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

Bestuurskamer: De bestuurskamer blijft gesloten.

Klik Hier voor meer vragen over Coronavirus en voetbal...

We begrijpen dat alle maatregelen die wij hebben genomen vervelend zijn en ten koste gaan van vrijheid en de sociale omgang binnen onze club. Als Bestuur en Jeugdcommissie willen wij iedereen er op wijzen dat ze vooral ook zijn genomen om iedereen gezond te houden en om het besmettingsgevaar zo klein mogelijk te houden.

Namens Bestuur en Jeugdcommissie:
Herman Schoenmaker en Harrie Venhuizen

aangepast op (3-3-2021)