Wasgeld-regeling voor selectie senioren 10-09-2011
Het wasgeld voor het 1e en 2e team wordt wekelijks van de spelers geïnd. Dit betekent veel administratief werk voor de leiders omdat niet iedereen deze kosten betaald.
Om de leiders hiervan te ontlasten is ervoor gekozen het wasgeld via de contributie te innen.
Een bedrag van € 1,00 per week moet voldoende zijn om over een heel seizoen deze kosten te kunnen voldoen. De contributie voor de selectiespelers is daarom met ingang van dit kwartaal met € 13,00 verhoogd.

Binnenkort geen EredivisieLive meer in de kantine 04-09-2011
Sinds 1 juli hebben we een licentie met Eredivisie Live nodig om hun uitzendingen in de kantine te mogen vertonen.
De kosten van deze licentie bedragen € 70,00 per maand waar dan ook nog de abonnementskosten van de provider Canal Digitaal van € 10,00 overheen komen.
Dit is dan ook nog eens een kortingsabonnement die ze met de KNVB hebben afgesloten.
Als bestuur zijn wij van mening dat deze kosten in geen verhouding staan met het aantal dagen dat wij wedstrijdbeelden van EredivisieLive in de kantine vertonen.
We zullen ons sportabonnement gaan wijzigen in Sport1. Meer nieuws hierover volgt nog.

Organisatie FC Groningen - Helmond Sport groot succes !
"Voor FC Groningen is het inmiddels al een traditie om in de voorbereiding een oefenwedstrijd te spelen in het dorpje Harkstede. Het waarom werd al snel duidelijk, een mooie accommodatie met prima grasmat, met een zeer enthousiaste plaatselijke voetbalclub die voor een perfecte organisatie zorgde."
Deze mooie woorden zijn te lezen op de website van de Helmond Sport.

Hans Nijland sprak in zijn speech ook zeer lovende woorden over de organisatie.
Hij vergeleek de grasmat met de kwaliteit die hij bij de Champions League tegenkwam.
Ook dhr. Versteeg, burgemeester van de gemeente Slochteren, was zeer positief over de wijze waarop onze vereniging de avond heeft georganiseerd.
Deze complimenten wil het bestuur overbrengen aan alle vrijwilligers die dinsdagavond, maar ook de dagen voor en na de wedstrijd, zo enorm actief zijn geweest met de voorbereidingen voor de wedstrijd van FC Groningen.

De muziek en geluid was weer geweldig verzorgd door 2Join.
We vonden het fijn dat we zoveel van onze tenuesponsoren mochten begroeten!

Dit was een geweldig slot van een mooi seizoen.
De zomervakantie staat voor de deur, we wensen iedereen een fijne vakantie!

Namens het bestuur,
Monique van Klaveren

Clubkleding.

vv Harkstede heeft er voor gekozen een uniforme kledinglijn voor alle jeugd- en seniorenspelers te hanteren. De afgelopen en komende jaren is gekozen voor shirts, broeken, kousen, trainingspakken en intrainshirts van het merk Masita in de kleuren groen, zwart en wit (de clubkleuren). Uitzonderingen hierop zijn slechts mogelijk in overleg met de kledingcoördinator. Indien een leider of sponsor clubkleding wil bestellen, verzoekt het bestuur hem/haar hierover contact op te nemen met de kledingcoördinato/bestuur om zeker te stellen dat de juiste kledinglijn en kleurstelling wordt gekozen en de financiering door te spreken. Daarnaast wordt via de kledingcoördinator korting verkregen op basis van een langjarig contract met de kledingleverancier Masita en de dealer Active Sports Nijeboer te Hoogezand. Een contract wat de vereniging veel geld op zal leveren, maar ook leidt tot verplichtingen die de vereniging na moet komen. Ook leden kunnen bij Active Sports Nijeboer tegen 10% korting op de adviesprijs eigen materialen aanschaffen.

Help mee aan de goede uitstraling van onze club en voorkom desinvesteringen door afwijkende  kleding te bestellen!