Harkstede MP1 voorjaarskampioen (17-05-2012)
Daan, David, Lars, Merijn en Milan zijn 16 mei kampioen geworden!!
Ze hebben alle wedstrijden in de competitie gewonnen, dus ongeslagen kampioen.
We hebben dit erg leuk gevierd!
van leiders Christa en Marieken

 

vv Harkstede – FC Groningen (zaterdag 12 mei, 15.00 uur)
Kaartverkoop vanaf 14.00 uur op Sportpark te Harkstede.
Prijzen: 5 euro voor volwassenen, 2 euro voor jeugd (t/m 12 jaar), kinderen t/m 4 jaar gratis.


Amateurconvenant met SC Veendam (31-03-2012)
Maandagavond organiseerde SC Veendam in samenwerking met netwerkorganisatie Top of Holland een sponsoravond met hans Nijland als spreker. Ook verenigingen werden uitgenodigd om een amateurconvenant met de SC Veendam af te sluiten. De voordelen van dit soort convenanten is ondersteuning bij (kader)training, clinics en voor een gereduceerd tarief toegang bij een thuiswedstrijd.  Namens de vv Harkstede ondertekende secretaris/penningmeester Albert Koers het convenant. Zie ook de nieuwsbrief van Veendam.  Klik Hier voor Nieuwsbrief...

Onderdeel van de avond zou een winnend SC Veendam zijn, dat liep enigszins anders af.
(MVV won met 3 - 1.)

 

Wintercup F1 zondag 12 februari in de Borgstee
Zondag 12 februari 2e deel vd MiniF Wintercup, van 10.00 tot 14.00 uur.

Deelnemers:
Hoogezand 4 teams
Zuidlaren 2 teams
Roden 4 teams
Leek/Rodenburg 2 teams
vv Harkstede 4 teams

 

 

MC1 3e plaats in Zaalvoetbaltoernooi te Muntendam (04-02-2012)

 

F1 gehuldigd op 5 februari in de Euroborg !
Omdat de F1-pupillen najaarskampioen zijn geworden, is het team uitgekozen om gehuldigd te worden in de rust van de wedstrijd Fc Groningen – RKC Waalwijk.  Dit is natuurlijk fantastisch en wordt een onvergetelijke ervaring voor de F1-ers maar ook voor de trotse leiders!

Dus supporters van de Fc, laat jullie allemaal horen tijdens de rust voor onze kampioenen.

Klaas Timmerman (coördinator F-pupillen)

 

Harkstede B1 wint zaalvoetbaltoernooi in Scheemda (30-11-2011)

Eindstand:
1. Harkstede B1
2. ASVB B1
3. Scheemda B1
4. ZNC B1
5. WVV B1
6. Siddeburen B1

 

Harkstede F1 Najaarskampioen (03-12-2011)

 

Harkstede F1 is najaarskampioen geworden, van harte gefeliciteerd kanjers!..

 

 

Willem Bakker, kleding coördinator (17-11-2011)
Mijn naam is Willem Bakker en meer dan 20 jaar lid van vv Harkstede.
Er is mij gevraagd door het bestuur om het coördinatorschap van de kleding en aanverwante zaken uit te voeren. Ik heb hierin toegestemd. Ik heb mij in 1e instantie voornamelijk gericht op de uitgifte van de kleding zodat de teams zo representatief mogelijk voor de dag komen.
Het takenpakket is uitgebreid met meer facilitaire taken zoals trainingsmaterialen en team materialen.
Als je vragen hebt over kleding en/of materialen kun je me bereiken:
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (het liefst)
Telefoon: 050-4040722
Ik doe de werkzaamheden zowel voor de senioren als de jeugd.
Ik hoop op een fijne samenwerking met iedereen.
Groeten, Willem Bakker

 

 

Henk Warrink
Wie herinnert zich Henk Warrink gespeeld in Harkstede B-elftal.
Hij vertrok in 1964... ,
Graag contact opnemen via Contactformulier...

 

Harkstede E1 nieuws (06-10-2011)
Er is goed nieuws uit het team van E1 : Joost Gerds is afgelopen zaterdag (1 okt.) door de KNVB scout uitgenodigd om per direct mee te doen aan de regionale KNVB trainingen (RVT) tot en met december dit jaar. Daarnaast zijn we als leiders van E1 (Abby en Simon) erg trots op het feit dat Miska Scheepsma, Christoph Otten en Daniel Krasniqi door de KNVB opgeschreven zijn als potentiële kandidaten!
Als leiders vinden we dat een opsteker voor het hele team en hopen we de reeks gewonnen wedstrijden nog lang door te kunnen trekken!

 

Informatie en Jeugdleidersgidsen voor alle jeugdleiders (06-10-2011)
Een oproep voor jeugdleiders die woensdag niet de bijeenkomst hebben kunnen bijwonen:

  • Voor alle jeugdleiders liggen de leidersgidsen klaar met daarin de noodzakelijke en praktische punten waarmee een leider te maken krijgt. Deze gidsen zijn op te vragen bij de betreffende coördinatoren.
  • Daarnaast wordt van alle leiders verwacht dat zij zich als kaderlid aanmelden bij de vereniging, zodat zij bij de KNVB geregistreerd staan en een bondsnummer krijgen toegewezen. Leiders dienen hiervoor een aanmeldingsformulier invullen (digitaal bij de betreffende coördinator te verkrijgen of uit de bestuurskamer te halen) en inleveren bij Albert Koers.
  • Verder de mededeling voor de leiders dat Willem Bakker de kledingcoördinator is en dat bij vragen over tenues en materialen, de leiders bij hem terecht kunnen.
  • Tot slot is afgesproken dat Patricia uitnodigingen voor Toernooien doorstuurt naar de leiders en dat leiders hun teams via haar kunnen inschrijven daarvoor.

 

Blessure Ruben de Vries (20-09-2011)
Zaterdag 17 september is tijdens de wedstrijd Wildervank D1 - Harkstede D1 Ruben zodanig geblesseerd geraakt, dat hij de selectiewedstrijd voor de KNVB van maandag 19 september heeft gemist. Dit  vinden we heel erg vervelend voor hem en wensen hem van harte beterschap.

 

Uitnodiging voor selectiewedstrijd van KNVB voor Ruben de Vries (13-09-2011)
De KNVB nodigde Ruben de Vries en Tim Deelen (beiden uit D1) uit voor een eerste selectiewedstrijd op maandag, 19 september a.s. aanvang 19:00 uur bij vvOosterparkers, sportpark Kardinge.
Doel van deze wedstrijd is om te zien welke spelers in aanmerking komen voor de regioselectie Jongens Onder 12 jaar Oost (V). Met deze groep spelers zal dan nog een selectiewedstrijd worden gespeeld met een tweede groep (Assen/Emmen). Met de uiteindelijke groep spelers zal dan in de komende periode nog een aantal activiteiten worden afgewerkt. Spelers die tijdens de selectiewedstrijd afvallen worden door onze scouts nog bij hun club gevolgd en kunnen eventueel op een later moment weer in aanmerking komen voor een selectiewedstrijd.
Het Jeugdplan Nederland van de KNVB streeft ernaar om de allerbesten met en tegen elkaar te laten voetballen, zodat zij zich als voetballer verder kunnen ontwikkelen.

 

Bekerprogramma voor pupilen (15-09-2011)
Op de 'Speeldagenkalender veldvoetbal district Noord seizoen 2011/'12' , staat er voor aankomend weekend een bekerprogramma ingepland voor de pupillen. Door de late vakantie zijn afgelopen weekend veel wedstrijden van de E- en F-pupillen niet doorgegaan. Veel van deze wedstrijden staan voor aankomende week doordeweeks ingepland.

Hierdoor is het niet mogelijk om voor de E- en F-pupillen een tweede ronde op 10 september 2011 in te plannen. Dit betekent dat de teams die al wel de 1e ronde van de beker hebben gespeeld en door zijn naar de tweede ronde, aankomend weekend vrij zijn.

Doordat er aankomende zaterdag geen tweede ronde wordt gespeeld door de E- en F-pupillen is het mogelijk om de wedstrijden die doordeweeks staan ingepland in onderling overleg op 10 september a.s. te spelen. Verenigingen die hiervan gebruik willen maken kunnen dit via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan afdeling wedstrijdzaken doorgeven.

Voor alle E- en F-pupillen geldt dat op 17 september a.s. met wedstrijddag 3 wordt gestart in de competitie.

 

Vanaf nu is mogelijk om amateurvoetbal LIVE te volgen (18-08-2011)
Twee studenten aan Universiteit van Tilburg en Fontys, hebben het mogelijk gemaakt om vanaf nu het Nederlandse amateurvoetbal live te volgen. Alle gebeurtenissen in de Topklasse tot en met de 6de klasse zijn nu voor iedereen te volgen in een handig overzicht op www.amatweet.nl. Zo weet de voetballiefhebber direct wat de tussenstand is bij zijn favoriete club of naaste concurrent. Handig in de kantine, langs de lijn op je mobiel of thuis achter de laptop.

Het nieuwe platform maakt gebruik van een speciale filter en unieke #hashtag. Hierdoor worden alle Twitterberichten met de amatweet hashtag real time weergegeven. Iedere club en competitie is gelinkt aan een hashtag. Dit is voor de zaterdag Topklasse #amatweet1 oplopend tot #amatweet213 voor de 6de klasse G in Zuid2.

Alle standaard competities van de KNVB hebben een aparte pagina waarop het live overzicht van de betreffende club / competitie te zien is. Kijk op http://www.amatweet.nl/zoeken/ welke competitie(s) u live wilt volgen. Samen kunnen we er een mooi seizoen van maken. Dus twitter met de betreffende amatweet hashtag voor een live overzicht!
Voor vvHarkstede is dat voor de competitie: #amatweet35 en al deze berichten  komen in 1 overzicht op http://www.amatweet.nl/competities/amatweet35/.

 

Contributieverhoging (08-09-2011)
Per1 juli 2011 wordt de contributie weer verhoogd met € 2,- per kwartaal.
Door een misverstand is de verhoging vanaf 2009 niet doorgevoerd,
vandaar dat de bedragen op de website eenmalig verhoogd zijn met € 6,- per kwartaal.