Informatieavond woensdag 5 oktober 19:45 uur

Beste ouders,

De jeugdcommissie organiseert woensdagavond 5 oktober om 19.45 uur een Informatieavond voor
alle ouders en leiders van de D- E-, F- en Mini F- pupillen in de kantine van de  "De Voltreffer".
De bedoeling van deze avond zal onder andere zijn dat wij ons als jeugdcommissie aan u voor willen stellen en uitleggen welke rollen een ieder binnen de jeugdcommissie vervuld.
Verder willen wij graag een aantal andere onderwerpen aan bod laten komen zoals:

•  Vrijwilligers binnen de vereniging (+ kort filmpje van de KNVB)
  •  Indelingen en spelersvolgsysteem (het hoe en het waarom!)
  •  Leidersgidsen (uitleg en uitdelen)
  •  Jaarlijkse jeugdactiviteiten

Kortom een , naar onze mening, interessante avond om eens wat meer over het reilen en zeilen van de club (achter de schermen) te weten te komen. En waar ruimte is om onduidelijkheden en/of vragen die u nog heeft, ten gehore te brengen.
Met zijn allen zijn we de club en met zijn allen kunnen we de club nog beter maken.

We hopen daarom op een hoge opkomst!

Met vriendelijke groet,

De Jeugdcommissie