Stichting Kids United is opgericht op 7 mei 2003 op initiatief van Onno en Margriet Kukler.
Na ziekte werd hun zoon Sandro gehandicapt en wilde erg graag voetballen, maar hij kon niet meedoen met het reguliere voetbal. Dat was een reden om zelf een voetbalclub te beginnen voor kinderen met een beperking. Van 4 kinderen zijn ze gegroeid naar 42 leden, die contributievrij kunnen voetballen. De stichting is volledig afhankelijk van donaties en sponsoring.

Iedere woensdag trainen 3 groepen (verschillende niveaus) onder begeleiding van 10 trainers.
Groep A (kinderen van 13 t/m 18 jaar) speelt competitie. Zij treffen een aantal zaterdagen per jaar regulier verenigingen die een G-jeugdteam hebben. De B en C groepen (de jongste kinderen) zijn fysiek, verstandelijk of emotioneel nog niet aan competitie toe. Daarom organiseert Kids United wedstrijden tegen reguliere E-pupillen. Deze E-ers worden goed voorbereid op deze wedstrijd, ze hebben voor de wedstrijd contact met elkaar. In de kleedkamer krijgen de E-ers een korte uitleg wat er van hun verwacht wordt en ze kunnen daarna nog vragen stellen.Kids United verbindt op deze manier kinderen met en zonder een beperking, wat leuk en leerzaam voor iedereen is.

Zaterdag 25 september 2011 was er zo'n wedstrijd tegen Harkstede E2 op Sportpark Hamstede te Harkstede. Megan Weites van Jan en Gert Weites doet mee met Kids United.

Meer informatie kunt u vinden op hun website. www.kids-united.nl