Evi Perez 'Jeugdspeler van de week'!

Zaterdag 26 september was Evi Perez (JO8-1) "Jeugdspeler van de week" bij de wedstrijd Harkstede 1 - ZNC 1 (1-1). Evi mocht met de spelers het veld oplopen, een doelpunt scoren en daarna snoep en ranja!

Klik Hier voor meer foto's....

Corona-Protocol als link in app!

Op onze website staat een speciale pagina met het vv Harkstede Corona-Protocol. Deze pagina gebruiken we ook zodra de corona-regels op de club worden gewijzigd worden. De link van deze pagina is via Sportlink als app toegevoegd en  verschijnt in Voetbal.nl en de Wedstrijdzaken app. De link in de apps verwijzen naar de pagina op onze website. Zo informeren we alle teams, officials en bezoekers die bij op de vereniging komen.
Klik Hier voor meer info van de KNVB...

Let op: de link naar corona-regels is alleen zichtbaar in de nieuwste versie (5.3.3 android) van de app. De app nu updaten naar de nieuwste versie is dus erg belangrijk.

(18-09-2020)

 

 

"Trainen als een prof"  op 14 en 15 oktober!

Wanneer:   woensdag 14 en donderdag 15 oktober    
Hoe laat:   10:00 uur - 15:15u  
Voor Wie:   leden en niet-leden  t/m 12 jaar  
Waar:   Sportpark Hamstede te Harkstede  
Kosten:   1 dag € 35,-  voor 2 dagen € 47,50 incl wedstrijdshirt, lunch, ranja en fruit  
       

Coordinatie, passeer-techniek en pass: 10:00 - 12:00u
Lunch:  12:00 - 13:15
Partijvormen: 13:15 - 15:15u

Meld je zo snel mogelijk aan!!

Voor info en aanmelden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0653655089

 

 

Overstap naar Robotmaaien!

De gemeente Midden-Groningen stond vanochtend (15 sept 2020) voor de deur van ons sportcomplex om de eerste robotmaaier van (2) te laten rijden.

De robotmaaiers gaan rijden in de stille uren, of te wel de trainingstijden en wedstrijddagen (zaterdag/zondag) zijn in het geheugen van de robot opgenomen. Twee dingen zijn belangrijk om de robotmaaier zijn werk te laten doen:
1. Alle verplaatsbare doelen moeten na afloop van de training en wedstrijden op het looppad tussen veld 2 en 3 worden gezet. Signaleert de robot een doel op zijn route stopt hij met maaien
2. De netten van de doelen die op het veld staan na afloop van de training en wedstrijden omhoog. De robot signaleert geen netten, zal een gat 'vreten' in het net en vervolgens vastlopen.

Het zal voor ons wennen zijn, maar krijgen er een mooie grasmat voor terug. De volgende stap is dat er de komende weken een automatische beregeningsinstallatie zal worden aangelegd. Meer informatie volgt zodra duidelijk is wanneer de aanleg zal plaatsvinden.

Neem voor vragen contact op met Albert Koers of Wolter Siccama

(16-09-2020)

 

 

Vertrouwenspersoon Alie Bolhuis!

Onze vertrouwenspersoon is Alie Bolhuis en bereikbaar per T 0655323116 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Als er sprake is van seksuele intimidatie, dan kun je ook terecht bij het NOC*NSF meldpunt met je vragen, je twijfels of om je verhaal te vertellen. Het NOC*NSF is de afkorting van ‘Het Nederlands Olympisch Comité * Nederlandse Sport Federatie’ Het NOC*NSF meldpunt is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Het nummer is 0900 – 202 55 90 (€ 0,10 per minuut).
Klik Hier voor meer info over een veilig sportklimaat...

(08-09-2020)

 

 

Jeugdspeler van de week: David Buist!

Zaterdag 5 september was David Buist (6 jaar) "Jeugdspeler van de week" bij de bekerwedstrijd Harkstede 1 - SGV 1 (3-0). David mocht met de spelers het veld oplopen, een doelpunt scoren en daarna snoep en ranja!

   

Klik Hier voor meer foto's....

 

 

Spelregelbewijs inloggen bij voetbalmasterz.nl!

Let op! Het mailadres dat je gebruikt om in te loggen voor je spelregelbewijs is het mailadres dat in de ledenadministratie van de KNVB (= Sportlink) bekend is. Je kunt het e-mailadres bij de secretaris of ledenadministratie van je vereniging laten aanpassen. Je kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag in de mail je naam, geboortedatum en het juiste e-mailadres vermelden.

Je logt in met je KNVB account via www.voetbalmasterz.nl/inloggen. Heb je nog geen KNVB account? Via www.voetbalmasterz.nl/inloggen kun je je registreren om een account aan te maken.

Kijk hier voor meer info over het spelregelbewijs...

 

 

Teamfoto's seizoen 2020-2021!

Leiders/Trainers graag zelf zorgen voor een teamfoto voor de teamgegevens op de website.
De teamfoto mag met leiders en trainers erop en vermeld ook de
voor- en achternamen van iedereen. En welke spelers verhinderd waren.

TIP: Neem uit voorzorg wat meer foto's, het liefst van voren en graag zo dichtbij mogelijk
en let aub op de zon! De foto (ca 1200 px) kan gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Whatsapp 06-13516123 gestuurd worden.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Martha Posthumus (website)

Klik Hier voor het album met Teamfoto's 2020-2021...

 (05-09-2020)

 

 

Coronamaatregelen voor leden en bezoekers vv Harkstede!

We willen als Bestuur en Jeugdcommissie een veilige omgeving creëren voor iedereen die ons sportpark bezoekt. Daarom moeten we er met elkaar voor zorgen dat we ons houden aan de regels die de RIVM en de Gemeente ons voorhouden. 
Hieronder volgen de belangrijkste maatregelen voor de vv Harkstede.

Op en om het veld: Houd je aan de instructies en aangebrachte looplijnen voor op en om het veld, kantine en kleedkamers. Iedereen neemt zijn eigen bidon mee. Vermijd bij het sporten fysiek contact dat niet noodzakelijk is, zoals het vieren van een overwinningsmoment of bij een wissel. Iedereen boven 18 jaar houden 1,5 m afstand. We wijzen elkaar erop als de 1,5 m niet in acht wordt genomen.

Kleedkamers: Bij thuiswedstrijden kleden alle jeugdleden zich thuis om. Er kan niet gedoucht worden. Ouders worden verzocht de kleedkamer niet te betreden. Dit geldt ook voor bezoekende teams. Op de wedstrijddag vangt de leider de tegenstander op bij de ingang. Je wijst ze de weg en vertelt ze over de geldende regels. Bij de trainingen blijven de kleedkamers gesloten.

Wedstrijdprogramma: De wedstrijden worden zo verspreiden dat we niet meer dan 2 wedstrijden tegelijk hebben of vlak achter elkaar. Dit kan leiden tot wijzigingen in het programma.

Wedstrijdbespreking: De bespreking vindt niet in de kleedkamers plaats. We doen een beroep op de coach om buiten een andere plek te zoeken.

Uitwedstrijden: Bij vervoer in de auto moet iedereen boven 13 jaar een mondkapje dragen (behalve als iedereen uit hetzelfde gezin komt). Als leider en speler laat je je informeren over de regels van de vereniging die je bezoekt (website)

Voor bezoekers/supporters: Vermijd drukte. Geforceerd stemgeluid langs de lijn is niet toegestaan.

Kantine en Terras: 

De sluitingstijden van de kantine zijn:
Donderdag om 23.00u.
Zaterdag: bij jeugdwedstrijden een uur na de laatste wedstrijd, na Harkstede 1 om 18.00u.
Zondag: na Harkstede 2 om 14.00u.

 • Desinfecteer je handen als je binnen komt
 • Er is een nieuwe in-en uitgang gecreëerd, zodat het in en uitgaande publiek elkaar niet tegenkomt
 • Er zijn looplijnen aangebracht
 • In de kantine zijn alleen zitplaatsen, totaal 25. Als die bezet zijn ga je naar buiten. Schuif niet met stoelen en tafels. 
 • We zijn verplicht om te vragen of je je wilt registreren op het daarvoor bestemde formulier
 • Er zijn geen zitplaatsen aan de bar
 • Er worden geen gefrituurde snacks aangeboden.
 • Het terras zal voorzien zijn van tenten met een koffieverkooppunt
 • Voor iedereen boven de 18 geldt de 1,5 meter-regel, zowel in de kantine als op het terras
 • Bij het toiletbezoek mag er slecht één persoon tegelijk naar binnen
 • Voor het toiletbezoek dient men buiten om de kantine heen te lopen
 • Betaal contactloos

Positief getest op Corona: Als dit het geval is bij iemand van onze vereniging dan gelden de richtlijnen van de overheid. De persoon blijft thuis (quarantaine) en volgt het advies van de GGD. Hier willen we melding van!

Bestuurskamer: De bestuurskamer blijft gesloten tijdens jeugdwedstrijden.


We begrijpen dat alle maatregelen die wij hebben genomen vervelend zijn en ten koste gaan van vrijheid en de sociale omgang binnen onze club. Als Bestuur en Jeugdcommissie willen wij iedereen er op wijzen dat ze vooral ook zijn genomen om iedereen gezond te houden en om het besmettingsgevaar zo klein mogelijk te houden.


Namens Bestuur en Jeugdcommissie:
Herman Schoenmaker en Harrie Venhuizen

(04-09-2020)

 

 

Coronamaatregelen leden en bezoekers vv Harkstede!

Beste leden vv Harkstede,

Het nieuwe seizoen is weer begonnen. Behalve dat dit vaak gepaard gaat met wat opstart- problemen hebben we er door de Coronacrisis nog een groot probleem bij. We moeten namelijk met elkaar zorgen dat we onze houden aan de regels die de RIVM en de Gemeente ons voorhouden. Doen we dat niet dan kan de Gemeente besluiten ons sportpark te sluiten. Daarom willen wij ook als Bestuur en Jeugdcommissie een veilige omgeving creëren voor iedereen die ons sportpark bezoekt. We hebben daarvoor al een aanzet gegeven door op de website en via borden e.d. de regels voor in de kantine, kleedkamers en op en rond de velden te plaatsen.
We moeten jammer genoeg constateren dat niet iedereen zich hieraan houd. Deze regels gaan we van af nu aanvullen en aanscherpen. We doen dit met de waarschuwing dat als mensen zich hier niet aanhouden dit consequenties kan hebben voor het open houden van het sportpark! Laat het niet zover komen en wijs elkaar op de naleving van de Coronaregels.

Kleedkamers: Bij thuiswedstrijden kleden alle jeugdleden zich thuis om. Er kan dus niet gedoucht worden. Ouders worden verzocht de kleedkamer niet te betreden. Dit geldt ook voor bezoekende teams. De leider moet van te voren de tegenstander hierover inlichten. Op de wedstrijddag vangt de leider de tegenstander op bij de ingang. Je wijst ze de weg en vertelt ze over de geldende regels. Bij de trainingen blijven de kleedkamers gesloten.

Wedstrijdbespreking: De bespreking vindt niet in de kleedkamers plaats. We doen een beroep op de coach om buiten een andere plek te zoeken.
Op en om het veld: Iedereen neemt zijn eigen bidon mee. Bezoekers en verder iedereen boven 18 jaar houden 1,5 m afstand. We wijzen elkaar erop als de 1,5 m niet in acht wordt genomen.
Bestuurskamer: De bestuurskamer blijft gesloten tijdens jeugdwedstrijden.

Uitwedstrijden: Bij vervoer in de auto moet iedereen boven 13 jaar een mondkapje dragen (behalve als iedereen uit het zelfde gezin komt). Als leider en speler laat je je informeren over de regels van de vereniging die je bezoekt (website)

Kantine: Op de website hieronder staan de regels t.a.v. de kantine. Iedereen moet zich daar aanhouden. Houd je aan de looplijnen. Blijf niet staan behalve om te bestellen. Er zijn 25 zitplaatsen voor volwassenen. Als die bezet zijn ga je naar buiten. Schuif niet met stoelen en tafels. Er worden bij voorbaat geen gefrituurde snacks aangeboden. De sluitingstijden van de kantine zijn: Donderdag om 23.00u. Bij jeugdwedstrijden een uur na de laatste wedstrijd. Zaterdag na zaterdag 1 om 18.00u. Zondag na zondag 2om 14.00u.

Programma: Op dit moment zijn we bezig (wedstrijdsecretariaat) de wedstrijden zo te spreiden dat we niet meer dan 2 wedstrijden tegelijk hebben of vlak achter elkaar. Dit kan op korte termijn leiden tot wijzigingen in het programma.

Positief getest op corona: Als dit het geval is bij iemand van onze vereniging dan gelden de richtlijnen van de overheid. De persoon blijft thuis (quarantaine) en volgt het advies van de GGD. Natuurlijk willen wij hier graag melding van.


We begrijpen dat alle maatregelen die wij eerder (zie website) hebben genomen en de aanvullingen die wij jullie nu sturen, vervelend zijn en ten koste gaan van vrijheid en de sociale omgang binnen onze club. Als Bestuur en Jeugdcommissie willen wij iedereen er op wijzen dat ze vooral ook zijn genomen om iedereen gezond te houden en het besmettingsgevaar zo klein mogelijk.


Namens Bestuur en Jeugdcommissie:
Herman Schoenmaker en Harrie Venhuizen

 (27-09-2020)

 

 

Jeugdspeler van de week: Liz Kremer!

Zaterdag 22 augustus was Liz "Jeugdspeler van de week" bij de oefenwedstrijd Harkstede 1 - Oosterparkers 1 (4-4)
Liz mocht met de spelers het veld oplopen, een doelpunt scoren en daarna patat met ranja!

     

 

 

Corona richtlijnen voor Spelers en Toeschouwers!

 

 

Coronaregels voor de kantine en het terras!

Deze week gaat, na de Lock down van 15 maart, eindelijk de kantine weer open op de donderdagavond, de zaterdag en de zondag. Aangezien de kantine een belangrijke rol binnen de vereniging inneemt, zowel sociaal als financieel zijn we als bestuur uiteraard zeer blij dat we iedereen weer kunnen ontvangen.

De kantine zal de richtlijnen van het R.I.V.M moeten naleven,
daarom gelden er vanaf donderdag 20 augustus de volgende regels en afspraken:

 • Desinfecteer je handen als je binnen komt
 • Er is een nieuwe in-en uitgang gecreëerd, zodat het in en uitgaande publiek elkaar niet tegenkomt
 • Er zijn looplijnen aangebracht
 • In de kantine zijn enkel zitplaatsen
 • We zijn verplicht om te vragen of je je wilt registreren op het daarvoor bestemde formulier
 • Er zijn geen zitplaatsen aan de bar
 • Het terras zal voorzien zijn van tenten met een koffieverkooppunt
 • Voor iedereen boven de 18 geldt de 1,5 meter-regel, zowel in de kantine als op het terras
 • Bij het toiletbezoek mag er slecht één persoon tegelijk naar binnen
 • Voor het toiletbezoek dient men buiten om de kantine heen te lopen
 • Betaal contactloos

Belangrijk is dat de kantine vaak bemand wordt door vrijwilligers. Deze vrijwilligers hebben niet de taak om toe te zien op de handhaving van deze regels. Deze verantwoordelijkheid ligt bij het (jeugd)bestuur. Uiteraard hopen wij dat iedereen zich aan de regels houdt!

(17-08-2020)

 

 

KNVB nieuws

Zelf verplaatsen van wedstrijden in datum en/of tijd

Voor verenigingen is het mogelijk al ver voor de daadwerkelijke wedstrijden de aanvangstijden van thuiswedstrijden aan te passen. Dit kan via Sportlink Club onder het menu Wedstrijdzaken en vervolgens te kiezen voor accommodatiebezetting.

Verenigingen kunnen zowel in de categorie A als de categorie B tot acht dagen voor de wedstrijd via de accommodatiebezetting van Sportlink eenzijdig de aanvangstijd aanpassen. Dit geldt voor alle wedstrijden in de categorie A, met uitzondering van de standaardteams heren en vrouwen tot en met de eerste klasse, en alle divisiewedstrijden in het jeugdvoetbal. Alle betrokkenen krijgen achteraf via de wedstrijdwijzigingen bericht. Is de termijn korter dan acht dagen, dan kan een wedstrijd alleen worden verplaatst in onderling overleg en met goedvinden van de competitieleider.

Klik Hier voor meer informatie over het verplaatsen van wedstrijden....

 

 Verplaatsen en Wisselspelers in Bekerduels

In het weekend van 29 en 30 augustus start voor de meeste teams het seizoen 2020/’21 met een bekerwedstrijd. Ook in de weekenden van 5/6 en 12/13 september wordt er gespeeld voor de beker. Vanaf 19/20 september begint de competitie.

Verplaatsen Bekerduels uiterlijk naar 17 september...

 

Meer wisselspelers toegestaan in bekercompetitie
Vanwege de lange periode dat voetballers niet hebben kunnen spelen, is de regelgeving voor het aantal wisselspelers dat is toegestaan in de bekercompetitie voor een aantal categorieën aangepast voor het seizoen 2020/’21. Zowel bij de jeugd als senioren zijn meer wisselspelers toegestaan.

Oefenwedstrijden toevoegen aan voetbal.nl via Sportlink Club

De voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat voor de meeste verenigingen binnenkort van start. Dat betekent dat er veel oefenwedstrijden op het programma staan. Je kunt nu gemakkelijk zélf oefenwedstrijd toevoegen aan bijvoorbeeld de clubsite. Handig voor spelers, trainers, scheidsrechters en bezoekers.

Klik Hier voor meer informatie...

 

 

Voorlichtingsavond VTON vrijdag 14 augustus!

Op vrijdag 14 augustus om 19.00 uur is er een voorlichtingsavond in de kantine over het gebruik van de VTON app voor het komend seizoen. Wij zouden het zeer op prijs stellen als alle leiders en trainers daar bij aanwezig kan zijn.

Als het goed is hebben alle leiders en trainers een mail gehad over het inloggen dmv de VTON-app. Als je geen mail hebt gehad laat dit dan even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan wordt er alsnog een mail met inloggegevens verstuurd.
Als je de app hebt geïnstalleerd vul dan de spelers van het team hierin. Bij problemen kun je dan gelijk aan de orde stellen.

Kun je niet komen, dan graag even afmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Wij zullen dan zsm contact op nemen om een nieuwe datum te prikken om de werking van de app uit te leggen.

 (12-08-2020)

 

Toernooitjes voor de jeugd in augustus!

Op Sportpark Hamstede zijn in augustus 5-5 toernooitjes voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar. (ook voor niet-leden)
De toernooitjes zijn op de volgende zaterdagen: 1 aug en 15 aug
''s Morgens 6 t/m 8 jaar van 10:00 -11:30u
's Middags 9 t/m 12 jaar van 12:30 -14:00u

Gratis aanmelden kan tussen 30-15 min voor aanvang van het toernooi

(ism Dorpsbelangen Harkstede)

(24-7-2020)

 

 

Reserveshirts voor 1e, 2e en JO19-1!

Er is een nieuw set reserveshirts beschikbaar voor het 1e, 2e en JO19-1
Verder blijft de oude set aan witte shirts ook nog beschikbaar!

 

 (3-8-2020)

 

 

Competitie indeling klasse E Harkstede 1

BATO 1
Damacota 1
Haren 1
Harkstede 1
Meedhuizen 1
Muntendam 1
Scheemda SC 1
SGV 1
Siddeburen 1
Veendam 1894 1
VVS 1
Wagenborger Boys 1
Westerlee 1
ZNC 1

 (24-07-2020)

 

 

Leiders gezocht voor Harkstede 1 en 2!

We zijn op zoek naar een leider voor za1 en zo2. Zaterdag 1 is een nieuw team dat uit gaat komen in de vijfde klasse en is een vriendenteam dat prestatiegericht gaat voetballen maar waarbij het plezier en de gezelligheid ook zeker een rol speelt. Het team speelt zijn wedstrijden.op de zaterdagmiddag.

Zondag 2e is een seniorenteam dat recreatief voetbalt en waarbij de derde helft ook belangrijk is en speelt zijn wedstrijden op de zondagmorgen.

Meer inflormatie en aanmelden bij Sietze van der Heide
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./0621265346 of via de website.

 (08-07-2020)

 

Technische Commissie, VTON en Trainingstijden najaar!

Afgelopen jaar zijn 5 trainers in overleg met elkaar, jeugdcommissie en bestuur gegaan om te kijken of er een trainingsmethode voor de jeugd is.
De trainingsmethode gaat plaatsvinden op basis van de VTON Voetbalmethode.
Het bestuur en jeugdcommissie zijn blij met het intitatief van de Technische Commissie en zijn er van overtuigd dat het onze jeugdleden verder zal helpen in hun voetbalontwikkeling.

Hieronder de voorlopige trainingstijden met de leiders en trainers voor seizoen 2020-2021.
We zijn op dit moment nog in gesprek over de vacante posities van de trainers en leiders.
De officiële trainingen beginnen weer op maandag 17 augustus.

Bestuur en Jeugdcommissie wenst iedereen een fijne vakantie toe.

(03-07-2020) 

 

 

Piet Fransen Voetbalschool start najaarscursus vanaf 4 september!

Wil jij ook je voetbal-coördinatie verbeteren?

Gertjan van Dijken gaat weer een techniekcursus geven bij vv Harkstede.
Hij biedt de jeugd van  t/m 12 jaar een 8 of 10-daagse cursus aan.
De trainingen duren 60 minuten en vinden plaats op vrijdagmiddag op sportpark Hamstede te Harkstede.

Onderdelen van de cursus

Het accent ligt met name op uitdaging en plezier
Daarnaast speelt het verbeteren van de coordinatie, passer-, pass- en traptechniek een belangrijke rol.

Kosten van de cursus:

  8 trainingen: inclusief tenue  € 120,-
10 trainingen: inclusief tenue  € 135,-

De Cursusdagen zijn op vrijdag van 17:45 tot 19:00u :

Start op 4 september.

Aanmelden kan nog steeds, info:

Gertjan van Dijken:

 • 0653655089

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 (29-06-2020)

 

 

Trainingsnieuws en voetbalactiviteiten in augustus!

Omdat ook het trainingsveld toe is aan onderhoud en binnenkort de zomervakantie begint, zijn de laatste trainingen op dinsdag 30 juni.

De officiële trainingen beginnen weer op maandag 17 augustus. De tijden met trainers en leiders zullen eind volgende week op de website komen.

I.s.m Dorpsbelangen zullen wij vanaf 1 augustus een aantal voetbalactiviteiten organiseren, die voor iedereen, in verschillende leeftijdsklasse, toegankelijk zijn. Hou hiervoor de website en socialmedia in de gaten.

Wij wensen iedereen een mooie vakantie toe.

Jeugdcommissie

(26-6-2020)

 

Sportplaatjesactie - Ruilen!

30 juni was helaas alweer de laatste dag van de sportplaatjes actie.

In verband met Corona is het niet mogelijk om een ruilmiddag te organiseren. Heb je het tplaatjesboek nog niet vol?
Vanaf maandag kun je bij ons een papier afhalen, daarop kun je invullen welke sportplaatjes je nog zoekt. Papier daarna weer inleveren in de winkel. Wil je jouw overgebleven sportplaatjes inleveren? Dan zorgt Coop ervoor dat  iedereen alle sportplaatjes krijgt!

 (1-7-2020)

 

 

Trainingsnieuws en voetbalactiviteiten in augustus!

Omdat ook het trainingsveld toe is aan onderhoud en binnenkort de zomervakantie begint, zijn de laatste trainingen op dinsdag 30 juni.

De officiële trainingen beginnen weer op maandag 17 augustus. De tijden met trainers en leiders zullen eind volgende week op de website komen.

I.s.m Dorpsbelangen zullen wij vanaf 1 augustus een aantal voetbalactiviteiten organiseren, die voor iedereen, in verschillende leeftijdsklasse, toegankelijk zijn. Hou hiervoor de website en socialmedia in de gaten.

Wij wensen iedereen een mooie vakantie toe.

Jeugdcommissie

(26-6-2020)

 

 

Voorlopige Spelersindeling Senioren 2020-2021!

De indeling voor de senioren was geen eenvoudige opgave, maar we hebben toch een indeling kunnen maken, waarbij we recht doen aan de wens om weer een eerste elftal bij de KNVB aan te melden. Voor het volgend seizoen hebben we een zaterdag 1 opgegeven voor de 5e klasse. Dit team zal bestaan uit een mix van ervaren spelers uit het voormalige zondag 2, een aantal doorgestroomde jeugdspelers en nieuwe spelers.

Een zorg is het zondagvoetbal. Het is ons er alles aan gelegen om ook het zondagvoetbal voor de vv Harkstede te behouden. Ook dit jaar stoppen een aantal spelers omdat ze de voetbalpensioengerechtigde leeftijd bereikt hebben. Hierdoor en omdat een aantal spelers van de zondag 2 naar het zaterdag 1 overstappen, zullen we het komend seizoen met slechts 1 team deelnemen aan de zondagcompetitie. We hopen uiteraard dat er weer wat groei komt in het seniorenbestand zodat we in de toekomst het zondagvoetbal kunnen behouden en het liefst weer uitbreiden naar twee of meer teams.

Verder floreert het damesteam en de 45 +. Deze teams hebben genoeg spelers om weer aan de vrijdagavondcompetitie deel te nemen.

(19-6-2020)

 

 

KNVB data voor het nieuwe seizoen!

Belangrijke data ter voorbereiding op het nieuwe seizoen

1 juli: Publicatie indelingen 2de/3de divisie en hoofdklasse inclusief nummering
10 juli: Publicatie indelingen categorie A veld- en zaalvoetbal
24 juli: Publicatie poule-indelingen beker categorie A veldvoetbal
24 juli: Publicatie indelingen categorie B zaalvoetbal
25 juli: Publicatie wedstrijdprogramma beker categorie A veldvoetbal

1 augustus: Publicatie wedstrijdprogramma beker categorie A en B zaalvoetbal
7 augustus: Publicatie poule-indelingen beker categorie B veldvoetbal
21 augustus: Publicatie indelingen categorie B veldvoetbal

 

 

Voorlopige Teamindeling Jeugd 2020-2021

De indeling is gemaakt vanuit de Jeugdcommissie op basis van input van trainers en leiders.
De indeling is voornamelijk op leeftijd gemaakt. Tot en met JO15 hebben we dat per 1 jaargang kunnen doen maar voor JO17 en JO19 gelden 2 jaargangen. Voor JO8 geldt bijvoorbeeld het geboortejaar 2013, voor JO9 het geboortejaar 2012 en zo verder. JO19 heeft 2 jaargangen namelijk 2002-2003. Bij individuele gevallen kan afgeweken worden.

Wanneer sprake is van meerdere teams dan is voor de 1e teams de indeling gemaakt op niveau daarna op leeftijd waarbij we ook geprobeerd hebben teams zoveel mogelijk bij elkaar te houden. Ondanks dat de KNVB de mogelijkheid bied om reglementair een aantal spelers in een jonger team te laten spelen (dispensatieregeling), is hier zo weinig mogelijk gebruik van gemaakt.

Er is voor het eerst een gemengd team bij de JO15. Helaas zijn er een aantal meiden gestopt, waardoor MO15 uiteen gevallen is. Vanaf JO10 mogen meiden bij gemengde teams 1 jaar ouder zijn dan de leeftijdsklasse aangeeft.

Een aantal teams (bijvoorbeeld JO17 en JO19) lijken behoorlijk in aantal. Sommige spelers daarvan zijn nog geblesseerd en een enkeling is nog onzeker t.a.v. beschikbaarheid. De kans bestaat dat hier nog verschuivingen plaatsvinden.

De KNVB zal tot en met JO12 met 4 korte competities werken (kwart seizoen). Dit om iedereen op zijn of haar niveau te laten voetballen. Het biedt ons ook de mogelijkheid tijdens het seizoen veranderingen aan te brengen t.a.v. de indeling. We kunnen ook eerder nieuwe teams aanmelden.
Leden die zich gedurende het seizoen aanmelden worden eerst trainend lid en worden daarna toegevoegd aan een team (eventueel een nieuw team).

Er kunnen tot de start van de competitie nog wijzigingen plaatsvinden.
De invulling van de trainers, leiders en trainingstijden wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.
Eventuele reacties kunnen voor 17 juni gestuurd worden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De jeugdcommissie neemt dan contact op.

 

 

Richtlijnen verruimd jeugd boven 13 jaar!

Vanaf 1 juni mag volgens de richtlijnen van de RIVM ook de jeugd vanaf 13 jaar tot en met 18 jaar weer trainen zonder de afstand van 1.5 meter van elkaar. Hierdoor is het voor al onze jeugdleden weer mogelijk om 'normaal' te trainen.
Natuurlijk zijn de andere richtlijnen zoals de looprichtingen en hygiëneregels nog steeds van kracht.

Zie ook bericht: Hervatting trainingen op 29 april! van 28 april!

namens de Jeugdcommissie

(1-6-2020)

 

 

Senioren gezocht voor het Zaterdagelftal!

Met ingang van seizoen 2020-2021 start vv Harkstede weer met een 1e elftal op de zaterdagmiddag! De basis van het team bestaat uit een mix van doorstromende jeugd en ervaren spelers uit het 2e zondagelftal. Het team wordt getraind/gecoached door Gerard Hut en gaat voetballen in de 5e klasse Noord.
Wil je als senior op zaterdagmiddag voetballen, meld je dan aan! (zie info onderaan)
Als je liever op zondagmorgen wilt voetballen dan kan dat ook, want volgend seizoen gaat er zeker weer een recreatief elftal deelnemen aan de zondagcompetitie.
Informatie kun je krijgen bij Sietze van der Heide, via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0621265345
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier van de website, Klik Hier..

 

 

Vrijwilligers Gezocht!

Doe jij al iets voor onze club?

Wil je misschien eens een wedstrijd fluiten, grensrechter zijn, oud papier ophalen of
helpen schoonmaken? Neem dan contact met ons op!

We zoeken vrijwilligers voor:

Albert Koers 0636181267 secretaris@