De sponsorcommissie is door het bestuur van vv Harkstede in het leven geroepen om
ervoor te zorgen dat de vereniging de financiële ruimte krijgt die nodig is om de leden
meer te laten genieten van hun sport. Door sponsoring is het namelijk mogelijk om de
leden extra te faciliteren in materialen en andere bijkomende wedstrijdkosten.

Met de opbrengsten vanuit het sponsorplan wordt zorgvuldig omgegaan en goed gekeken
waar en hoe we de opbrengsten het beste kunnen besteden.

Sponsor worden van vv Harkstede?

Wat is er mogelijk:

• Tenue sponsor
    Uw bedrijf sponsort een team door op het tenue uw naam en/of bedrijfslogo te drukken.
    Dit kan op verschillende locaties op het tenue, borst, achterkant, mouwen, zijkant en het broekje.
  • Website sponsor
    Uw bedrijf wordt met uw bedrijfslogo zichtbaar op de homepagina van www.vvharkstede.nl geplaatst.
  • Facebook sponsor
    Uw bedrijf kan een actie plaatsen in de facebook community van vv Harkstede (+/- 350 leden).
    Deze actie wordt bijvoorbeeld 2x geplaatst.
  • Reclamebord sponsor
    Uw bedrijf kan een reclamebord rondom het hoofdveld laten hangen, uiteraard goed zichtbaar
    voor iedereen.
  • Vriend van vv Harkstede
    Voor €50,- kunt u voor een jaar lid worden, dan komt uw naam op het bord te staan, die in de kantine hangt.
    Hiervan kunnen we leuke dingen faciliteren voor alle leden.
  • Toernooisponsor
    Uw naam wordt verbonden aan het jeugdtoernooi. Dit toernooi is in mei / juni en uw naam zal op
    iedere prijsbeker staan. Ieder team krijgt een teamfoto inclusief uw logo

Om het optimale uit de sponsoring te halen is een combinatie van de aangeboden sponsormogelijkheden
de beste oplossing. De sponsorcommissie gaat graag met u hierover in gesprek.

Geïnteresseerd in sponsoring?