vv Harkstede

Wil je lid worden van de vv Harkstede? Je bent van harte welkom!

Lid worden van VV Harkstede betekent dat je automatisch ook lid wordt van de KNVB.
Alleen dan mag aan onze voetbalactiviteiten worden meegedaan, dat geldt niet alleen voor de spelers maar ook  voor leiders, trainers/coaches, scheidsrechters, enz.

We onderscheiden de volgende type lidmaatschappen:

• Spelend lid: Traint en doet mee aan wedstrijdvoetbal.
  • Recreatief lid: Traint, maar doet niet mee aan wedstrijdvoetbal.
  • Niet spelend lid: Traint niet en doet niet mee aan wedstrijdvoetbal.
  • Kaderlid: Vervult een functie binnen de verenging zoals leider, (assistent)scheidsrechter, bestuurslid, etc.

Contributie per kwartaal (automatische incasso) per 2022:

Type lidmaatschap
Leeftijden
Per Kwartaal
Spelend lid  onder 7 jaar € 28,30
  onder 8 en 9 jaar € 28,70
  onder 10 en 11 jaar € 30,10
  onder 12 en 13 jaar € 32,16
  onder 15 jaar € 34,44
  onder 17 jaar € 35,63
  onder 19 jaar € 39,20
  Senioren € 51,00
  Deelname 7 tegen 7 €   7,99

Jeugd (alleen trainend) Kabouter € 15,49

Recreatief
alleen trainend
Senioren € 17,10

Niet spelend   €   8,87

Dit zijn de bedragen bij automatische incasso/periodieke overschrijving. Wanneer de betaling niet per automatische incasso plaats vindt wordt een toeslag van € 2,50 per betaling berekend.

Legitimatie (invullen van documentnummer) is verplicht vanaf 14 jaar!

Informatie over aan te schaffen kleding is te vinden op het tabblad “Wedstrijden”.

Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaren, kunnen zich aanmelden voor mini-pupillenvoetbal. De training is woensdag van 16-17 uur. Aanmelden kan niet via het aanmeldformulier, maar bij Cristel Prins van Teamzaken via cristel.prins@vvharkstede.nl of 06-44997075.

Wijzigen van Persoonsgegevens
Het is belangrijk dat persoonlijke gegevens up to date zijn en blijven, zodat alle leden goed geïnformeerd worden over team- en verenigingszaken. Bij wijzigingen in adres, telefoonnummer, email-adres e.a., stuur svp een  een mailtje naar: leden-vvharkstede@ziggo.nl.

Opzeggen van het Lidmaatschap
In principe ga je het lidmaatschap voor onbepaalde tijd wordt aan. Vaste eind- en opzegdatum van het lidmaatschap is 30 juni van elk jaar (einde van het voetbalseizoen). Bij hoge uitzondering (te beoordelen door het bestuur) kan in de loop van het voetbalseizoen per 1e van het volgende kwartaal schriftelijk worden opgezegd. De contributie verplichting eindigt dan per 1e van het volgend kwartaal (1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober).

Een opzegging wordt geaccepteerd nadat het desbetreffende lid aan al haar/zijn financiële verplichtingen (zoals contributie, boetes en waskosten) heeft voldaan en alle in bruikleen gegeven kleding, tassen, ballen, waterzakken en andere goederen zijn geretourneerd. Stuur een mailtje met opgave van redenen naar: leden-vvharkstede@ziggo.nl.

Overige zaken: