vv Harkstede

Harkstede en MFT de Woldstreek

vv Harkstede en MFT de Woldstreek uit Harkstede hebben een overeenkomst gesloten waarbij MFT de Woldstreek voor vier seizoenen de trainingspakken en leiderskleding van het Heren1 team van vv Harkstede sponsort. vv Harkstede is trots op het feit dat MFT de Woldstreek als lokale ondernemer aan de vereniging is gebonden en als hoofdsponsor een actieve bijdrage levert aan de groei en het positieve verenigingsgevoel. Theresia Bentem staat namens MFT de Woldstreek op de foto tweede van links.
vv Harkstede is als voetbalclub de grootste en oudste sportvereniging van Harkstede, Scharmer, Lageland en Woudbloem en brengt elk weekend 600 leden, supporters en vrijwilligers in beweging en verbinding.


MFT de Woldstreek is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie en kinder manuele therapie, is vertegenwoordigd in meerdere dorpen in de gemeente Midden-Groningen en Meerstad en bestaat uit een enthousiast team fysiotherapeuten met elk hun eigen specialisatie. Ze helpen je graag vanuit de praktijk aan de Dorpshuisweg in Harkstede.