Wil je lid worden van de vv Harkstede?  Je bent van harte welkom!

Lid worden van de onze voetbalvereniging betekent dat je automatisch ook lid wordt van de KNVB.
Alleen dan mag aan onze voetbalactiviteiten worden meegedaan, dat geldt niet alleen voor de spelers maar ook  voor leider, trainer/coach, scheidsrechter, grensrechter enz.

We onderscheiden de volgende categorieën:

• Spelend lid, traint en doet mee aan wedstrijdvoetbal
  • Recreatief lid, traint wel, maar doet niet mee aan wedstrijdvoetbal.
  • Niet spelend lid, traint niet en doet ook niet mee aan wedstrijdvoetbal.
  • Kaderlid, vervult een functie binnen de verenging zoals leider, (assistent)scheidsrechter en bestuurslid.

Contributie per kwartaal (automatische incasso) 2018-2019:

Type lidmaatschap
Leeftijden (peildatum 1 juli 2018)
Per Kwartaal
Spelend lid 6 en 7 jaar € 26,87
  8 en 9 jaar € 28,19
  10 en 11 jaar € 30,12
  12 en 13 jaar € 32,25
  14 en 15 jaar € 33,36
  16 en 17 jaar € 36,71
  18 jaar en ouder € 47,76
Recreatie
alleen trainend
4 t/m 7 jaar € 14,50
alleen trainend
Senioren € 16,02

Competitie (7x7)   €   7,61

Niet spelend   €   8,31

Dit zijn de bedragen bij automatische incasso/periodieke overschrijving. Wanneer de betaliing niet per automatische incasso plaats vindt wordt een toeslag van € 2,50 per betaling berekend.

Opzeggen van het Lidmaatschap
In principe ga je het lidmaatschap voor onbepaalde tijd wordt aan. Vaste eind- en opzegdatum van het lidmaatschap is 30 juni van elk jaar (einde van het voetbalseizoen). Bij hoge uitzondering kan in de loop van het voetbalseizoen per 1e van het volgende kwartaal schriftelijk worden opgezegd. De contributieverplichting eindigt dan per 1e van het volgend kwartaal (1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober).

Een opzegging wordt geaccepteerd nadat het desbetreffende lid aan al haar/zijn financiële verplichtingen (zoals contributie en boete) en onderstaande voorwaarden heeft voldaan.

Het persoonlijk inleveren van verenigings-eigendommen zoals:
- In bruikleen gegeven kleding zoals  Clubshirt en etc.
- Tassen, ballen en waterzakken etc.
- Eventueel overige in bruikleen gegeven goederen.
- Waskosten
- Eventueel overige in bruikleen gegeven goederen
- Kosten uit de opgelegde Gele of Rode kaarten worden in de contributienota vermeld.

Wijzigen van Persoonsgegevens
Het wijzigen van persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld adres, telefoon en email-adres, graag zsm doorgeven! Het is belangrijk dat deze gegevens up to date zijn, zodat alle leden goed geinformeerd worden over team- en vereningszaken.
De wijzigingen kunnen ingevuld worden op het Wijzigingsformulier, dit formulier word automatisch gestuurd naar de Ledenadministratie.

Overige zaken, die belangrijk zijn bij het Lidmaatschap:

Lid worden via Aanmeldformulier:
Lees voordat je het aanmeldformulier invult, deze privacy verklaring aandachtig.
Als je lid wordt zul je ook toestemming moeten geven voor deze voorwaarden.
Je kunt lid worden van vv Harkstede door het aanmeldingsformulier in te vullen,
klik op onderstaande button:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de secretaris:

Dhr. A. Koers
tel: 050-4042803
email: via dit contactformulier..